Gelida enllestirà la reforma de les Escoles Velles abans de la tardor

Escoles Velles
18/02/2014 - 11:09h

L’Ajuntament de Gelida ja ha aprovat l’adjudicació de les obres de rehabilitació de l’edifici de Can valls -més conegut com les Escoles Velles- a l’empresa Tayco, S.L. per un import de 588.689 euros. Aquest era el darrer tràmit administratiu que s’havia de fer poder començar les obres de reforma de l’equipament que acollirà l’Escola Municipal de Música de Gelida (EMMG).

L’empresa adjudicatària va ser la millor valorada al concurs que es va convocar per adjudicar l’obra, que va comptar amb la participació d’11 empreses. A més de la rebaixa del 20% sobre el cost fixat inicialment per fer la reforma, Tayco es va comprometre a tenir enllestida la rehabilitació en 6 mesos, el que vol dir que abans de la tardor haurien d’estar enllestides. Així, els alumnes del centre formatiu ja podrien començar el curs 2014-2015 a la nova instal·lació.
La rehabilitació de l’edifici, que es va construir l’any 1891 i ha estat catalogat Bé d’Interès Local, inclou la restauració de la glorieta d’entrada, la conservació de terres i fusteria o la col·locació d’aïllaments, entre altres treballs.

També et pot interessar

Comentaris