Arran-El Vendrell critica el silenci de l’ajuntament sobre càrrecs de confiança i sous de PxC

04/02/2014 - 16:59h

El col·lectiu Arran El Vendrell-Col·lectiu La Trinxera denuncia en un comunicat de premsa que “el silenci del govern quatripartit de l’Ajuntament del Vendrell és complicitat” en la qüestió formulada el desembre passat sobre els càrrecs de confiança i els sous dels regidors de PxC.

El passat 16 de desembre del 2013, segons recorda el mateix col·lectiu, l’assemblea local d’Arran va presentar una instància a l’Ajuntament del Vendrell en el marc de la campanya d’informació i denúncia de les indemnitzacions que perceben els regidors de l’oposició, “formada exclusivament pel partit feixista i racista PxC”. Actualment, els regidors/es d’aquest partit perceben un màxim de 11.500 euros anuals simplement per assistir als plens i participar en altres òrgans del consistori, però en el cas d’August Armengol aquesta quantitat s’eleva fins als 18.400 euros anuals.

“Entenent que l’Ajuntament no està obligat a pagar aquestes quantitats, des d’Arran-El Vendrell iniciarem una campanya de difusió i pressió per tal que l’equip de govern del nostre municipi reconsiderés les indemnitzacions que reben els regidors de Plataforma per Catalunya”, es diu en el citat comunicat. “Fou en aquestes circumstàncies quan decidirem presentar una instància per tal de sol·licitar aquesta reducció de les quantitats que perceben els regidors/es de PxC i, a més, la supressió real dels càrrecs de confiança, ja que segueixen existint a l’Ajuntament del Vendrell malgrat que a l’inici de la legislatura el govern quatripartit va anunciar la seva eliminació”, afegeix Arran-El Vendrell.

Tanmateix, l’Ajuntament del Vendrell encara no ha respost Arran-El Vendrell i aquest silenci “ens indica que l’equip de govern no té cap mena d’intenció de tractar aquesta qüestió, fet que ens sembla realment preocupant i una mostra de covardia a l’hora de mostrar el seu compromís envers la lluita contra el feixisme i el racisme de PxC”. “Volem anunciar que, al llarg de les següents setmanes, intensificarem la campanya per demanar l’abolició dels càrrecs de confiança i la reducció de les indemnitzacions que perceben els regidors/es de PxC”, es diu des d’Arran-El Vendrell. “A més, instem a l’Ajuntament del Vendrell a fer-nos arribar, de manera immediata, una resposta de la instància presentada el passat mes de desembre”, conclou.

També et pot interessar

Comentaris