Anna Balletbò parlarà al Vendrell dels nous fenòmens polítics a Europa

09/01/2014 - 17:32h

Anna Balletbò, exdiputada socialista al Congrés de Madrid, parlarà dels nous fenòmens polítics a Europa en una conferència aquest dijous al Centre Cívic l’Estació del Vendrell, Aquesta activitat, emmarcada en el cicle xerrades obertes que organitza el PSC del Vendrell, es celebrarà a 2/4 de 8 del vespre i l’acte serà obert a tothom. La xerrada portarà per títol ‘Fenòmens polítics a Europa i l’auge de partits extremistes i populistes’ i en aquest col·loqui es vol explicar com en els darrers anys s’ha produït una sacsejada al mapa polític europeu amb l’aparició de noves formes de fer i entendre la política.
Aquest moviment també ha provocat un creixement de les formacions més extremistes i populistes com és el cas d’Alba Daurada a Grècia o el Front Nacional a França.

Anna Balletbò (Santpedor, 1943) és Llicenciada en Ciències de l’Educació, Història i Ciències de la Informació. Exdiputada al Congrés pel PSC, ha estat professora de Ciències de la Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Actualment és presidenta de la Fundació Olof Palme, entitat que es distingeix per la defensa dels drets humans, les llibertats individuals la solidaritat entre els pobles.

Present el 23-F del 1981

Anna Balletbò també és molt coneguda per la seva experiència durant el cop d’Estat del 23 de febrer de 1981. En aquest cas, Balletbò va viure en primera persona el 23-F ja que era diputada al Congrés i va ser l’única parlamentària a la qui es va permetre sortir de l’edifici ja que, en aquells moments, estava embarassada de bessons.
Aquest serà el tercer col·loqui del cicle ‘Xerrades obertes’ organitzat pel PSC del Vendrell. Aquests actes estan oberts a tota la ciutadania i sempre tractaran temes d’actualitat amb ponents destacats i provinents de diferents àmbits professionals.

També et pot interessar

Comentaris