Toni Comín parlarà de la crisi aquest dijous al Vendrell

10/12/2013 - 12:50h

El Centre Cívic l’Estació del Vendrell acollirà aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre, la xerrada ‘La crisi econòmica i els seus efectes socials. Una resposta des del socialisme”, a càrrec de Toni Comín i Oliveres. En aquest col·loqui es vol explicar com la crisi econòmica global ha afectat d’una manera destacada a les administracions més properes als ciutadans i els seus efectes
directes en la societat. Martí Carnicer, alcalde del Vendrell i economista, també intervindrà en aquesta xerrada oberta a tothom.

Antoni Comín i Oliveres (Barcelona, 1971) Llicenciat en filosofia i ciències polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, és professor de ciències socials a ESADE (Universitat Ramon Llull), membre de la Fundació Alfonso Comín i del Centre d’Estudis
Cristianisme i Justícia. Comín va ser escollit diputat pel PSC-CpC a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003 i 2006.

Toni Comín també destaca en la seva faceta mediàtica. Així, en aquests moments, col·labora periòdicament a la revista El Ciervo, i a la tertúlia matinal de RAC 1 El perquè de tot plegat.

Aquest serà el segon col·loqui del cicle ‘Xerrades obertes’ organitzat pel PSC del Vendrell. Aquests actes estan oberts a tota la ciutadania i sempre tractaran temes d’actualitat amb ponents destacats i provinents de diferents àmbits professionals.

També et pot interessar

Comentaris