La festa major de Vilafranca nominada als Premis Arc de la música en directe

12/11/2013 - 11:55h

L’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) lliurarà el proper 16 de desembre els guardons dels Premis ARC 2013. Seguint la línia iniciada l’any passat, l’onzena edició dels Premis ARC distingirà gires de diferents formats, així com una sèrie de categories relacionades també amb la música en directe. La Festa Major de Vilafranca del Penedès opta al premi en la categoria de Millor programació de Festa Major, en la qual també estan nominades les festes majors de Granollers, Sant Narcís de Girona i Santa Tecla de Tarragona.
La gala, que lliurarà els premis als guanyadors de les 14 categories establertes, es farà al Teatre Principal de Barcelona i serà presentada per l’actor Toni Albà. Els nominats són una mostra representativa, contrastada i de qualitat de les millors iniciatives relacionades amb la indústria de la música del directe de Catalunya.
Des de la primera celebració dels Premis ARC, l’Associació ha tingut com a objectiu principal impulsar una trobada de tot el sector de la música, des dels agents culturals, passant pels músics del nostre país, la indústria musical, les empreses i les administracions, associacions, entitats així com el públic en general i tots els que segueixen el panorama de la música en viu i l’espectacle que es fa a Catalunya.
Els premis han implicat tota la indústria musical del directe de Catalunya, que ha seleccionat els 52 nominats i en votarà els guardonats. En aquest sentit, ARC ha implicat gran quantitat d’agents, entitats, institucions, empreses o professionals independents que formen part del gran col·lectiu de la indústria musical del directe de Catalunya, que han designat els nominats de cada categoria de la qual en són especialistes.
(Foto: Toni Galitó)

També et pot interessar

Comentaris