Celebrada la IX Trobada de Motos Clàssiques Vila del Vendrell-Memorial Ramon Torras

alt
11/11/2013 - 16:56h

Aquest diumenge va tenir lloc al barri marítim de Coma-ruga del Vendrell la IX Trobada de Motos Clàssiques Vila del Vendrell-Memorial Ramon Torras. L’acte va comptar amb una participació de prop de 40 motocicletes de diferents marques i models, la majoria construïdes abans de l’any 1988. La trobada va començar a 1/4 de 10 del matí amb una volta a l’antic circuit històric de Brisamar i una posterior ruta per carreteres locals de l’Alt i Baix Penedès, amb parada per esmorzar a un restaurant de Castellví de la Marca i visita a unes caves de Pacs del Penedès.

Acte seguit, els participants es van dirigir de nou cap a Coma-ruga,  on va tenir lloc l’ofrena floral al monòlit en record del malaurat pilot sabadellenc Ramon Torras.

Les autoritats presents van lliurar els trofeus als guanyadors, que van ser els següents: Premi a la moto més antiga per a Pedro Camps, amb una Derbi 250 del 1952; Premi a la moto estrangera més antiga per a Francesc Arbiol, amb una Yamaha 125 RD del 1974; Premi a la millor moto-sidecar per a Juan Antonio del Valle, amb un Tricker de l’any 1990; i Premi a la millor moto amb pilot femenina per a Zarila Meftah, que va assistir a la trobada amb una Derbi 125 del 1956.

També et pot interessar

Comentaris