Un edifici del Gat Cendrer de Sant Sadurní desallotjat per un incendi al pàrquing

alt
05/11/2013 - 09:58h

Aquesta nit de dilluns s’ha produït un incendi en un aparcament que comparteixen diferents edificis de veïns al carrer Mercè Rodoreda, al Gat Cendrer. Segons fonts de la policia local, sembla ser que el foc s’hauria iniciat en un cotxe de forma espontània i s’hauria estès a un segon cotxe. A banda dels danys als dos vehicles i a les canonades de l’edifici, a causa de l’escalfor, no hi ha hagut cap ferit.
A dos quarts d’onze de la nit es va rebre l’avís de foc i es van desplaçar al lloc de l’incendi 5 dotacions de Bombers, efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra i una ambulància. Segons ha explicat el cap de la Policia Local, Joan Garcia, per prevenció es va desallotjar els 150 veïns de l’immoble, dels quals ha destacat la bona col·laboració: ‘A nivell humà no hi ha hagut cap ferit, només hi ha afectat el vehicle on es va generar l’incendi i el del costat, a banda de les canonades que han quedat afectades. El que sí que hi havia era molt de fum, que es va haver de treure, per això es va haver de tenir les persones força estona al carrer’.

L’alcaldessa de la vila, Susanna Mérida, la regidora de governació, Sílvia Chavarri i el regidor de via pública, Josep Maria Ribas, també es van desplaçar al lloc dels fets per ajudar els veïns. A quarts de dues de la matinada s’ha restablert la normalitat.

Com que algunes canonades han quedat malmeses pel foc, des de l’Ajuntament s’ha ofert les instal·lacions de la piscina municipal per als veïns que necessitin dutxar-se, així com s’ha posat a la seva disposició la policia local per qualsevol qüestió que necessitin. Aquest matí els veïns han d’iniciar els tràmits amb les companyies d’assegurances.

També et pot interessar

Comentaris