Emprenedors de l’Arboç visiten una dotzena de locals comercials buits

alt
10/10/2013 - 08:59h

Els assistents a la jornada formativa “L’Arboç Emprenedor”, celebrada dissabte, dia 5, a l’Auditori Municipal de la vila de l’Arboç, van realitzar un itinerari guiat pels 12 locals buits de la vila que s’han adherit a la campanya. Tanmateix, a la web municipal del’Ajuntament de l’Arboç hi figuren les dades d’aquests locals per tal de facilitar el contacte entre els interessats i els propietaris, amb l’objectiu de dinamitzar el teixit comercial de l’Arboç. La jornada formativa “L’Arboç Emprenedor”, presentada per l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, va comptar amb les intervencions d’Helena Vilanova, de la Fundació per l’Autoocupació de Catalunya; Jordi Manchón, president de la Unió de Comerciants de l’Arboç; i del regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Alfons Ribas.

En el transcurs de la sessió es van desglossar quins son els passos que ha de seguir un emprenedor per arribar a obrir un negoci, des de la idea inicial de negoci fins als passos administratius que cal seguir per obtenir una llicència, finalitzant amb l’itinerari guiat pels locals buits del municipi.

L’alcalde de l’Arboç ha dit que l’ajuntament que presideix “té entre els seus principals objectius el d’incentivar la creació de llocs de treball. És per aquest motiu que s’estan impulsant al municipi tota una sèrie de polítiques actives d’ocupació i autoocupació amb el propòsit de generar nous llocs de treball. La visita als locals buits, és una més d’aquestes accions”.

La campanya “L’Arboç Emprenedor” ha estat creada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

També et pot interessar

Comentaris