Teatre i Dansa del Casal estan d’aniversari aquesta festa major

alt
22/08/2013 - 13:17h

Dues seccions de la Societat la Principal Casal estan d’aniversari. D’una banda, l’Escola de Teatre EFIT que tanca entre aquest agost i setembre el 10è aniversari i, de l’altra, la secció de dansa Assumpta Trens que prepara el seu 20è aniversari que s’iniciarà el mes que ve. I el millor aparador per donar a conèixer ambdós projectes a Vilafranca i comarca és la festa major. Per aquest motiu, l’Escola de Teatre tancarà aniversari amb una exposició al vestíbul del Casal i la de dansa oferirà un petit tastet el diumenge.
L’exposició repassarà una dècada d’existència. Una exposició engalanada amb vestuari, atrezzo, secrets d’entre bambolines i diverses imatges amb vídeos de les obres i tallers realitzats durant tota aquesta dècada. “Volem crear l’efecte del pas del temps i guarnir-la d’una manera especial”, explicava Marina Mestres a la presentació davant els mitjans de comunicació. L’exposició es podrà visitar fins al 29 de setembre però excepcionalment avui la secció oferirà a l’interior del teatre un espectacle fresc i dinàmic amb una durada d’una hora i amb diferents punts d’atracció a través d’un treball de creació pròpia amb alumnes de la mateixa escola de teatre en una mena de recorregut per tots els gèneres. S’iniciarà a les deu de la nit amb entrada gratuïta i serà “un collage de sensacions teatrals” va dir Mestres que alhora va suggerir a totes les persones que tinguin intenció d’acostar-s’hi que ho facin una hora abans per gaudir també de l’exposició.

Tastet de dansa

L’altra secció que compleix anys és la de dansa Assumpta Trens, que des de la seva recuperació, ara farà 20 anys, ha comptat amb la direcció de Neus Fransi. De moment i com a preludi a l’aniversari aquest diumenge, just després de novena i goigs i davant del Palau Baltà, professors de l’escola i alguns alumnes oferiran petits tastets de dansa d’uns vint minuts aproximadament a tall de presentació del nou curs que s’iniciarà el setembre amb “moltes novetats”, va explicar Fransi. Amb una salut de ferro, ambdues seccions han obtingut diferents premis i reconeixements al llarg de la seva trajectòria i l’escola de dansa s’ha convertit en tot un referent a la comarca.
 

També et pot interessar

Comentaris