Gospel Vallès, dissabte a les “Nits al Castell” de Calafell

alt
21/08/2013 - 14:32h

El cicle de concerts “Nits al Castell” de Calafell portarà aquest dissabte, 24 d’agost un concert de gospel, que anirà a càrrec del grup Gospel Vallès. L’actuació d’aquest dissabte, que tindrà lloc a les 22.30h. al Castell de la Santa Creu, anirà precedida d’un taller de gospel, que aquest grup oferirà gratuïtament a les 18h., al Centre Recreatiu del Sindicat.
Gospel Vallès neix a Terrassa l’any 2008. El grup consta d’una quarantena de veus, un equip de solistes i un altre de coreografies, a més d’un combo musical professional. Sota la batuta d’un gran director, cada component del grup treballa colze amb colze per transmetre el dinamisme de la música gospel a tots i cadascun dels concerts i participacions que sorgeixen.

Segons afirmen els components del grup “Gospel Vallès creu en el poder de la música per trencar barreres, per apropar persones, per vibrar, per sentir, per compartir i viure cada instant, i la música és el medi on tot això i molt més és possible”. I és justament el sentiment conjunt, el global de les emocions que es generen al participar d’aquest projecte, allò que es transmet al públic. L’escenari desapareix, no hi ha barreres que separin grup i públic, i l’espectacle es transforma de manera natural en una festa del gospel, on tothom comparteix la mateixa energia, el mateix sentiment.

Les entrades per assistir al concert tenen un preu de 6 euros, i es poden adquirir anticipadament a la taquilla del Castell (c. de les Penyes s/n), o el mateix dia abans del concert.

El cicle de concerts “Nits al Castell” té lloc els dissabtes, des del 17 d’agost fins l’11 de setembre”, i està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell. Dins d’aquest cicle també actuaran Ministrers de la Ciutat (31 d’agost) i La Veu Humana (11 de setembre).

També et pot interessar

Comentaris