L’home-orquestra Esperit, aquest dijous a la Casa Barral

alt
20/08/2013 - 12:25h

Aquest dijous, a les 22.30h., la Casa Barral de Calafell acollirà el concert d’Esperit!, un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta Esperit!, el seu projecte més personal. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos.
Aquest multinstrumentista il·luminat i somrient es fa present en l’underground de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi, amb una música que neix lliure i flueix lliure.

Les entrades per a aquest concert, a un preu de 4 euros, es poden adquirir anticipadament al Museu Casa Barral, o el mateix dia abans de l’actuació.

El cicle de Cantautors al Museu Casa Barral té lloc els dijous del mes d’agost. Aquest cicle ja ha acollit aquest any els concerts de Maria Rodés i Isaac Ulam, amb un gran èxit de públic. I el proper dijous, 29 d’agost tindrà lloc l’últim concert, amb l’actuació de Miquel Serra.

També et pot interessar

Comentaris