Els Vinardells presenten el dia 21 el disc de les músiques de la festa major vilafranquina

alt
13/08/2013 - 10:10h

Amb aquest treball Els Vinardells, grallers del Penedès, volen fer la seva aportació personal a la Festa Major de Vilafranca: la foto musical de la festa tal i com sona a l’actualitat, el paisatge sonor de les danses tal i com es ballen actualment, interpretant les diferents tonades amb l’estructura musical requerida per cada un dels balls. El doble CD es podrà aconseguir el dia 23 juntament amb el diari al preu de 10 euros.
altPer a l’elaboració d’aquest treball han comptat amb la col·laboració dels grups Els Filibusters, per a l’enregistrament de les melodies interpretades amb mitja cobla; Folkatr3s, per a les peces del ball de malcasats; i els timbalers dels diables, per a la gravació dels tocs de diables. L’enregistrament ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’acte de presentació es farà dimecres a les 8 del vespre davant el Palau Baltà, a la plaça Jaume I. El doble CD es podrà aconseguir la setmana que ve junt amb El 3 de Vuit al preu de 10 euros (diari+CD). Els subscriptors que vulguin un exemplar hauran de reservar-lo al telèfon 93 892 10 35 i recollir-lo el dia 23 a la redacció (c/ Papiol, 1). El preu per als subscriptors serà de 6,50.
“Els Vinardells, grallers del Penedès” van néixer l’any 2004. Integrat per quatre joves, el grup conviu entre la música tradicional de les festes d’arreu del país i la curiositat d’anar més enllà amb la interpretació de repertori contemporani i de nova creació (més informació a: www.elsvinardells.cat).

També et pot interessar

Comentaris