Isaac Ulam, dijous al Museu Casa Barral de Calafell

alt
12/08/2013 - 11:13h

Aquest dijous, 15 d’agost, es podrà seguir una actuació d’Isaac Ulam dins la programació  de la sisena edició del Cicle de Cantautors al Museu Casa Barral de Calafell. Les entrades, a un preu de 4 euros, es poden adquirir anticipadament en horari d’obertura del Museu Casa Barral, o el mateix dia abans de l’actuació.

Aromàtica i mediterrània, les qualitats de la murtra bé podrien aplicar-se a les cançons d’Isaac Ulam. És un cantautor dels que ja no en queden. És de Blanes, però es diria que surt d’un altre lloc o d’una altra època. Perquè Isaac Ulam no és un músic com els altres. La seva proposta artística és radical, insubornable. Després d’un primer disc, “En els prats més llunyans” (2009), que ostenta la categoria de peça de culte, ara ofereix un excel·lent successor, “Murtra”, nova joia d’aquest brillant artesà del folk en la seva accepció més weird i psicodèlica.

El cicle de Cantautors al Museu Casa Barral seguirà amb l’actuació de Esperit! i clourà dijous amb Miquel Serra. Tots els concerts tenen lloc els dijous del mes d’agost, a 2/4 d’11 de la nit, i el preu de l’entrada és de 4 euros.

També et pot interessar

Comentaris