Pere Bonet, escollit nou president del Consell Regulador del Cava

alt
24/07/2013 - 15:05h

Pere Bonet, director de comunicació de Freixenet, ha estat escollit president del Consell Regulador del Cava, derrotant per 7 vots a 5 a l’altre candidat, l’exalcalde de Sant Sadurní Joan Amat.

Aquest resultat arriba després de l’impàs que va suposar l’empat a la primera votació que va realitzar el ple del consell el 2 de juliol. En aquella ocasió, el Ple, format per 12 membres sense cap vot de qualitat, havia repartit els vots 6 a 6per igual en tres successives votacions. D’aquesta manera, i a les portes de la verema, l’organisme que s’ha d’encarregar d’orientar, vigilar i controlar la producció, l’elaboració i la qualitat dels escumosos quedava sense cap visible. Dilluns passat, un sol canvi de vot va permetre trencar l’empat. Fumata blanca.

Val a dir que aquestes eren les primeres eleccions que es celebraven al Consell Regulador en els darrers dotze anys. Tal i com informàvem fa tres setmanes, la buit de poder podia paralitzar algunes de les decisions més importants que s’han de prendre des d’aquest ens, com la redacció de la normativa per a la campanya de la verema.

Per la seva banda, l’Institut del Cava ha volgut felicitar el nous president, tot destacant que esperen que hi hagi la màxima complicitat. Jaume Gramona, President  de l’Institut del Cava ha afirmat que estan “convençuts de que podem arribar a grans sinèrgies. Es per això, que ens posem a disposició del nou president per continuar treballant plegats des de les dues institucions, i la vegada obrir noves vies de diàleg per afrontar i cercar solucions a tots i cadascun dels reptes que ens demana el Cava”.

Comentaris