Vilafranca es prepara per una gran festa de la música el proper 21

alt
12/06/2013 - 14:18h

“Volem que la gent surti al carrer i que la festa sigui una jornada festiva, popular i obeta a tothom”. Amb aquestes paraules la regidora de Joventut, Anna Doblas, presentava una nova edició de la festa de la música que tindrà lloc el divendres dia 21, pels espais més cèntrics de Vilafranca. Una festa que organitzen també la regidoria de Cultura, l’Escola de Música Maria Dolors Calvet i l’associació juvenil Col·lectiu Musical de Vilafranca, Col.mu.
La música serà, durant més de dues hores, la protagonista d’una jornada festiva, popular i oberta a tothom amb l’objectiu de popularitzar-la i en espais tan emblemàtics com la Plaça Milà i Fontanals, la de la Vila, la del Campanar, la Jaume I i la Constitució.
En la roda de premsa de presentació es van detallar tots els horaris i actuacions que es poden consultar al web municipal cultura.vilafranca.cat o a les adreces de facebook.com/colmuvila o al twiter.com/colmu.
La festa de la música d’aquest any es complementarà amb d’altres activitats com la que tindrà lloc dijous dia 20, a 3/4 de 8 amb un concert a càrrec de tres conjunts de guitarres al Forat del Pany.

Concurs de grups

Un dels actes destacats serà el que es farà el mateix 21 a la plaça Milà i Fontanals amb l’escenari obert que el col·lectiu Col.mu organitza de fa tres anys i on hi seran presents alguns dels 23 grups que s’han presentat al concurs d’enguany. Ho faran de cinc a vuit del vespre i a partir de les deu de la nit actuaran en directe els tres finalistes, Apollo Flytrap de Barcelona, Hello Lilliput de Piera i Rar de Vilafranca. El veredicte final s’anunciarà acabat el concert i el guanyador tindrà de premi la possibilitat d’actuar per festa major d’aquest any.
Les entitats que participen a la festa d’aquest 2013 són tots els grups de l’Escola de Música Municipal Maria Dolors Calvet, el grup de claqué A-Shuffle, la Coral Tercera Primavera del Casal de la Gent Gran, la Societat Coral del Penedès, la Coral del Centre Excursionista del Penedès, les Escoles de Música Clau de Sons i Aula Quatre, els grups que tocaran a la Pl. Milà i Fontanals i les entitats que participen en la festa a través d’altres activitats com la Jove Orquestra de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris