La comèdia ‘El nom’ de Joel Joan clou temporada al Casal

alt
12/06/2013 - 08:55h

Amb la representació de dissabte, el Teatre Casal de Vilafranca clou una temporada d’espectacles que es va iniciar el passat mes d’octubre amb el monòleg de l’actor Pep Plaza i que en aquests nou mesos ha presentat 21 propostes al teatre de la capital del Penedès. Tot un còctel de propostes escèniques i musicals que ha dut fins a la capital del Penedès a actors com Pere Arquillué, Joan Pera o Tortell Poltrona o companyies tan reputades com el Ballet de Moscú, l’orquestra de Cambra de l’Empordà, la Filharmònica d’Astana o una gran òpera com Nabucco.
Però una de les característiques identificatives de la temporada del Teatre Casal és la combinació de qualitat i humor i l’obra escollida per cloure temporada aquest dissabte, reuneix els dos components i garanteix passar una hora i mitja gaudint d’una comèdia adaptada de forma excel·lent per Jordi Galceran que desvetllarà un munt de sorpreses, sense parar de riure amb actors de contrastada vàlua com Joel Joan, director del muntatge, Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireria Piferrer.

L’argument

En Vicenç és a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys. Quan és convidat a sopar a casa de la Isabel i del Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infància. Mentre esperen l’Anna, la companya del Vicenç, que té el costum d’arribar amb retard, li fa tot un seguit de preguntes sobre la seva paternitat i el que això comporta sense mai perdre el sentit de l’humor… Però, quan sobtadament li pregunten si ja ha escollit un nom pel nen, la seva resposta deixa a tots bocabadats. Les entrades per l’espectacle es poden aconseguir a www.topticket.cat.
dues hores abans de l’inici de la representació.

També et pot interessar

Comentaris