Es reedita el disc Festa Major de Vilafranca de la Colla de Mar

alt
12/06/2013 - 08:25h

El Compact Disc “Festa Major de Vilafranca, Grallers de Vilafranca -Colla de Mar- interpreten Bernat Rövenstruck”, publicat l’any 1999, ha estat reeditat recentment després d’haver-se exhaurit ara fa uns mesos el miler d’exemplars que van ser publicats. Tal i com van fer fa catorze anys, els mateixos integrants de la Colla de Mar -que el juny del 2009 va deixar d’actuar- han finançat el cost dels 500 exemplars d’aquesta segona edició.
El gruix del disc, format per 46 temes, constitueix un recull de peces procedents dels dos únics llibres que contenen una recopilació exhaustiva de la música popular penedesenca amb la particularitat que totes elles van ser harmonitzades a tres veus per Rövenstruck per ser interpretades per tres gralles seques. Tal i com es va fer el 1999, el CD s’acompanya d’un llibret que conté un desplegable dels balls de la Festa Major de Vilafranca a partir de reproduccions de les rajoles creades per l’artista vilafranquí Carles Munts.
El CD ja es pot aconseguir a la botiga Disco-Star del carrer Sant Pere i a la llibreria La Cultural del carrer Sant Joan, ambdós de Vilafranca. 

També et pot interessar

Comentaris