L’actor Sergi López serà el dijous 20 a Vilafranca per presentar Tango Libre

alt
11/06/2013 - 16:04h

Les projeccions dels propers 20 i 21 de juny seran les darreres de la temporada 2012-2013 de Cine Club Vilafranca, que ha organitzat un esdeveniment d’allò més passional per posar la cirereta al seu primer any com a exhibidors. Es projectarà la pel·lícula Tango Libre, un cant a la llibertat amb tocs de tango en el qual participa l’actor vilanoví Sergi López. Per arrodonir aquest final de temporada, el propi López serà l’encarregat a la sessió del dijous de presentar el film, juntament amb el distribuïdor, Paco Poch.
Tot seguit, els ballarins Roser Blanch i Josep Lluís Pujol oferiran una exhibició de tango a la mateixa sala per tal d’introduir els espectadors en el fil conductor d’aquesta pel·lícula dirigida per Frédèric Fonteyne amb participació catalana. Acabada la projecció López i Poch seran els conductors del cinefòrum organitzat en motiu de Tango Libre.
La temporada d’enguany va començar el setembre, amb la projecció d’El profesor Lazhar (Canadà, 2011), un film que aposta pels valors de l’educació i la cultura. En aquella ocasió, Cine Club Vilafranca va decidir deixar escollir els espectadors el preu de l’entrada com a mesura reivindicativa per l’augment de l’IVA del 8 al 21% i, així, posar en valor el cinema. Per tal de recordar la iniciativa, Cine Club tornarà a deixar en mans dels espectadors el preu de l’entrada.
Cinema a la fresca
Els Castellers de Vilafranca han renovat la seva col·laboració amb Cine Club Vilafranca per organitzar al juliol una nova edició del cicle Cinema a la fresca, una proposta de caire més festiu i amb entrada lliure. Enguany s’ha decidit donar-li un gir al cicle i projectar els millors films de la temporada. Les sessions es faran els dies 4,11 i 18 de juliol, a les 22h, als jardins de Cal Figarot.
 

També et pot interessar

Comentaris