18 ajuntaments programen activitats dins el “Nits a la fresca al Penedès”

11/06/2013 - 15:08h

L’oferta d’activitats es pot consultar al web del Servei de Cultura del Consell Comarcal www.penedescultura.cat, que s’actualitza constantment a mesura que els ajuntaments van tancant les seves programacions. L’any passat hi van participar 14 ajuntaments amb un total de 63 activitats culturals per a totes les edats. Les activitats que s’anuncien al llarg de tot l’any són majoritàriament gratuïtes, perquè els organitzadors són els ajuntaments i les entitats.
El vicepresident i conseller de Cultura del Consell, Raimon Gusi, afirma estar satisfet de la bona acollida que aquest projecte ha tingut per part dels ajuntaments. “Fent una oferta conjunta d’activitats, podem rebre el suport econòmic de la Diputació i, de retruc, destinar més recursos a la programació”. Gusi ha explicat que des del Consell Comarcal es prioritzen les activitats que s’organitzen en petits nuclis de població afavorint la contractació de grups autòctons a través de la Borsa d’Activitats Culturals del Penedès (una plataforma gratuïta de difusió al servei dels grups i dels artistes del Penedès).
Els ajuntaments que participaran en aquesta edició del “Nits a la Fresca al Penedès” són: les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca i Vilobí.

També et pot interessar

Comentaris