Èxit participatiu i de públic a la celebració dels 25 anys de l’Escola Contrapunt

alt
22/05/2013 - 13:25h

Dissabte passat l’Escola de Música Contrapunt va celebrar el 25è aniversari amb la companyia de l’Escola de Música Dolors Calvet de Vilafranca, l’Escola de Música Tradicional de l’Arboç, Musicàrea de Vilanova i Escola de Música Municipal de Sant Sadurní. La festa va començar amb dos tallers de Big Band en què hi van participar alumnes de nivell elemental i mig.
Després d’un matí d’assaig van oferir un concert conjunt a El Centre de Llorenç. Aquesta ha estat la primera trobada de Big Band de la Zona 7 (Vegueria Penedès) de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), i ha seguit el format de les ja més habituals trobades de vent i de corda.
A la tarda la mostra de conjunts i combos va agafar el relleu. 14 formacions musicals van tocar de manera simultània i itinerant pels tres escenaris situats a Sant Jaume, Banyeres i Llorenç amb una atmosfera efervescent, amb músics de totes les edats fent una petita minigira pels pobles del Baix Penedès interior. Es van poder escoltar grups que tot just comencen a aprendre a tocar junts, com d’altres ja consolidats amb un repertori molt atractiu. Les cares de satisfacció dels músics, acompanyants i public en general van ser el millor recompensa a l’esforç organitzatiu. A la nit el sopar de germanor i la posterior jam session van posar la cirereta al pastís d’aniversari.

També et pot interessar

Comentaris