L’Elisenda i el Ferragut conviden l’Àliga a sortir per la XXXII Diada de Corpus

alt
22/05/2013 - 09:49h

La Diada de la Vigília de Corpus dels Gegants de Vilafranca d’enguany presenta una novetat i és que juntament amb el Ferragut i l’Elisenda s’incorporarà a la cercavila del proper dimecres 29 de maig l’Àliga de Vilafranca, un fet que antigament ja havia succeït. Aquesta idea la van plantejar els Geganters i, finalment, el Consell de la Festa Major va acceptar la proposta malgrat que a la roda de premsa de presentació dels actes no es va confirmar si, a partir d’ara, Gegants i Àliga desfilaran cada any plegats per Corpus.
Qui també s’afegirà a la cercavila que començarà a les sis de la tarda de la plaça de la Vila seran els Nans i Capgrossos. Quinze minuts abans hi haurà la plantada al mateix espai de sortida. La cercavila d’enguany passarà pel carrer de Santa Maria, Plaça de Santa Maria, Plaça de Jaume I, de l’Oli, del Vall del Castell, Constitució, Parellada, carrer de la Palma, rambla de Sant Francesc, carrer de la cort per acabar novament a la plaça de la vila on es farà cadascuna de les colles participants faran un ball de lluïment. Tot seguit se servirà la tradicional xocolatada popular proporcionada per Cafès Novell, a banda del lliurament de l’obsequi d’enguany guardat en secret fins a última hora.
Motius florals
Aquest any l’autor del cartell és Sergio Madrid, membre de la colla i que en la presentació va explicar que li havia donat un toc de color amb motius florals típics de Corpus i la primavera. Les lletres que configuren el cartell recorden els Gegants i amb un fons negre enguany també s’hi ha volgut afegir el recorregut.
Finalment els Geganters van demanar a la gent perquè participi tot compartint les imatges de la diada al hashtag #gegantersdevilafranca.
En cas de pluja, la diada es tralladarà al dissabte 1 de juny.
A la fotografia, d’esquerra a dreta, Roger Santacana, Pau Navarro i Sergio Madrid.

També et pot interessar

Comentaris