200 infants interpretaran a l’Arboç la cantata “Al ball sense un badall”

22/05/2013 - 07:39h

Aquest proper diumenge, a la plaça de la Puntaire de l’Arboç, a les 6 de la tarda s’interpretarà la cantata “Al ball, sense un badall”, amb música de Guida Sellarès i lletra de Miquel Desclot. Aquesta activitat ha estat promoguda i organitzada des de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès (EMMTP), en col·laboració amb l’Escola Sant Julià i el Col·legi Residència de l’Arboç.

“Al ball, sense un badall” és una cantata que narra la història d’uns instruments populars que prenen vida i fan un gran ball de Festa Major. L’acompanyament instrumental està principalment format per instruments tradicionals catalans (l’acordió, la mandolina, la ximbomba, la gralla, el flabiol i el tamborí,…). Donat el protagonisme que els instruments tradicionals tenen en aquesta cantata i tenint en compte que l’Arboç té una escola de música especialment dedicada a l’aprenentatge d’aquests instruments, la seva interpretació ofereix una excel·lent oportunitat d’apropar, de forma participativa i a partir de l’experiència vital, aquests instruments i la seva música als més petits del municipi.

La cantata serà interpretada pels alumnes de 1r, 2n i 3r de l’Escola Sant Julià i el Col•·egi Residència de l’Arboç. En total, seran prop de 200 nens. L’acompanyament anirà a càrrec dels professors de l’EMMTP.

També et pot interessar

Comentaris