Detingudes dues persones per robatori gràcies a la col·laboració ciutadana

03/04/2013 - 07:25h

Aquest diumenge van ser detingudes al Vendrell dues persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori i gràcies a la col·laboració ciutadana. La Policia Local del Vendrell va rebre a 2/4 de 12 de la nit la trucada d’una veïna que va informar que escoltava uns sorolls, cops de martell i veus, en un bloc de pisos a prop de casa seva, al carrer Josep Irla Bosch, que està en construcció i on, per tant, no hi vivia ningú.

Les patrulles que s’hi van desplaçar van trobar a l’interior de l’edifici dues persones amagades, veïns del Vendrell, que responen a les sigles P.J.M., noi de 20 anys, i A.S.U., noia de 24 anys.

Un cop obertes les diligències per delicte contra el patrimoni, per robatori amb força a l’interior d’un habitatge, les persones detingudes van ser traslladades a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.

La Policia Local del Vendrell recorda que la col·laboració ciutadana és cabdal per a les actuacions de la policia i el seu bon resultat, tal com s’ha demostrat amb aquesta detenció.

També et pot interessar

Comentaris