El programa de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives inicia un nou curs

17/01/2013 - 08:04h

El Servei de Foment de l’Ocupació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca va posar en marxa el passat 2 de gener el primer cicle del 2013 del programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) amb un alumnat integrat per 32 persones en situació d’atur. El Programa és un projecte de formació ocupacional de la Fundació Inform, subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat la qualificació de persones en atur en el Certificat de Professionalitat d’Activitats de gestió Administrativa que es desenvolupa mitjançant la metodologia de la SIMULACIÓ.
L’Empresa simulada RAÏMIVI, SAS, és l’empresa del programa SEFED de Vilafranca, dedicada, en el marc de la metodologia de la simulació, a l’elaboració i comercialització de vins, caves, brandis, moscatells.
RAÏMIVI SAS, pertany a una xarxa d’empreses simulades nacionals i internacionals que permet apropar a l’alumnat en una situació real de treball i desenvolupar les competències i habilitats pròpies de la gestió empresarial, sempre seguint la filosofia d’aprendre fent i treballant.

Des del passat 2012, el programa SEFED s’imparteix de forma que unes 650 hores es fan de manera presencial i 160 a l’Aula Virtual i s’incorporen, de forma sistemàtica, les pràctiques en empreses.
El programa Sefed que compleix els seus 25 anys de funcionament, aposta per aquesta metodologia d’aprenentatge que continua sent innovadora perquè l’alumne aprèn fent i reforça la seva experiència d’aprenentatge en una realitat propera i immediata.

Comentaris