Premien un programa impulsat a l’Alt Penedès per atendre pacients amb múltiples patologies

alt
03/12/2012 - 17:36h

El dissabte 1 de desembre es van celebrar a Sitges les segones Jornades del Pla de Salut 2011-2015 amb la participació d’un miler de professionals. D’entre més de 500 projectes cinc van ser guardonades entre els quals s’hi troba el programa Pacient Complex Crònic amb Insuficiència Cardíaca a l’Alt Penedès premiat com a millor experiència.
Aquest programa està orientat a l’atenció de pacients amb múltiples patologies i que necessiten l’atenció coordinada de diferents professionals, amb l’objectiu de tenir una atenció més integral i poder mantenir, durant el màxim temps possible, la seva estada a domicili, tot mantenint la seva qualitat de vida.

En aquest programa hi participen professionals de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el Centre sociosanitari Ricard Fortuny i els tres equips d’Atenció Primària de l’Alt Penedès: Penedès Rural, San Sadurní i Vilafranca.

A la foto un moment de l’entrega del premi amb Pilar Piñeiro, adjunta a la direcció de l’ABS Penedès Rural, que va recollir-lo de mans del president de la Generalitat en funcions, Artur Mas.

Aquest programa està implantat des de fa un any i mig, i ha començant a obtenir bons resultats. A partir d’aquest desembre el programa ampliarà la seva actuació a pacients amb malalties respiratòries.

També et pot interessar

Comentaris