Cicle de conferències per a emprenedors

15/11/2012 - 17:50h

El Servei de Promoció Econòmica de Sant Sadurní segueix oferint cursos de formació per a emprenedors que estiguin interessats a crear la seva pròpia empresa. Ahir va començar un nou cicle dedicat a aquesta temàtica amb la conferència “Com planificar un web d’empresa de forma efectiva” que va impartir Jordi Argelic, consultor en màrqueting digital i solucions de l’equip Reexporta que des de l’any 2004 ajuda empreses en el seu procés d’internacionalització a través d’Internet.
La segona de les sessions serà el proper dijous i tracta sobre “Com aconseguir més de 100 contactes comercials a nivell internacional a través d’Internet”. La impartirà Víctor de Francisco, un ponent expert en aquesta temàtica, llicenciat en Ciències Empresarials i especialitzat en management internacional. Des de 1998 és professor de cursos i seminaris en comerç Exterior. E-business, màrqueting i management internacional en més de 30 organismes.

La ponència vol mostrar als participants quines són les principals estratègies als canals digitals i les eines publicitàries i promocionals que funcionen, amb l’objectiu principal d’aconseguir contactes comercials en l’àmbit internacional.

Les dues darreres ponències seran el dia 13 de desembre: “Com promocionar-se en cercadors com Google” , a càrrec del consultor d’empreses Carles Revilla, i el dia 20 de desembre: “El pressupost com a eina d’ajuda per a la presa de decisions”, conduïda per Jordi Casals, consultor expert en Consultoria econòmica, fiscal i estratègica.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, al carrer Dr. Barraquer 3-5 o al telèfon 93 118 51 95, de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia.

Comentaris