El Vendrell celebra la 183a Fira de Santa Teresa

alt
10/10/2012 - 16:06h

El Vendrell acull des d’aquest dijous a la tarda i fins diumenge al vespre la 183a edició de la tradicional fira multisectorial de Santa Teresa, amb tota mena d’ofertes de negocis relacionats amb l’alimentació, l’automoció i l’habitatge, entre d’altres. El certamen ha retallat despeses per la crisi, passant d’uns 190.000 euros a un màxim de 160.000 euros, i també ha vist reduït el nombre d’estands en una vintena. Amb tot, una recol·locació dels expositors de la Rambla permetrà mantenir una bona imatge de l’aparador comercial que cada any s’organitza al centre de la capital de Baix Penedès.

Aquest any, a més de l’oferta comercial més tradicional, tenen lloc els certàmens biennals de les degustacions gastronòmiques i la mostra internacional de cervesa, amb la possibilitat de gaudir també de cerveses artesanals catalanes.

I pel que fa als nombrosos actes lúdics paral·lels, destaca la primera edició del Fira Festival, un concert amb quatre grups que organitzen per divendres els Nens del Vendrell; i la diada castellera de diumenge al migdia, a la una a la plaça Vella, amb la colla local, les dues de Valls i la Jove Xiquets de Tarragona.

El 3d8 publiquem aquest dijous l’habitual monogràfic anual que cada any dediquem a la Fira de Santa Teresa.

També et pot interessar

Comentaris