L’anunci nadalenc de Freixenet es farà amb vídeos de la gent

alt
Avatar
20/09/2012 - 13:23h

Un motiu per brindar i un vídeo que ho il·lustri. Aquesta és la pensada que ha tingut Freixenet per al seu tradicional anunci de Nadal. Fins aquí, la idea no sembla massa més trencadora que com ho ha fet els últims 30 nadals, però enguany hi ha una novetat més que destacable. Per primera vegada, el protagonista de l’anunci no serà cap artista o cap personatge famós sinó la gent, els ciutadans del carrer, persones anònimes. La manera de donar el protagonisme al públic passa per fer un espot col·laboratiu o, dit d’una altra manera, un anunci d’anuncis.
L’espot d’aquesta cava de Sant Sadurní s’ha basat sempre en un brindis pronunciat per l’artista convidat. Seguint aquesta línia, el departament de Comunicació de Freixenet vol que tothom que ho vulgui faci arribar un vídeo d’entre 3 segons i 3 minuts que il·lustri, de manera literal o més metafòrica, un motiu pel qual brindar.
Tots els vídeos que s’enviïn a través del canal de YouTube creat expressament per Freixenet es visionaran i, els millors, es seleccionaran perquè formin la part essencial de l’anunci d’aquest nadal 2012.
En aquesta feina sí que s’hi troba un nom famós, el del director cinematogràfic Bigas Luna. Ell serà qui seleccionarà els millors vídeos seguint criteris artístics i/o de contingut. Un cop tingui la tria feta ho bastirà dins un producte que harmonitzi tot el material escollit i que no oblidarà les tradicionals bombolles Freixenet ni el glamour present en tots els espots que anuncien, en l’ideari col·lectiu, que ja és nadal.
Des de Freixenet no saben quants vídeos acabaran rebent però per animar a la participació posen un al·licient sobre la taula: els vídeos seleccionats per incloure’s en l’anunci rebran un premi de 3.000 euros. I el millor vídeo de tots es premiarà en 20.000 euros per destinar-los a una beca d’estudi que l’afortunat proposarà.
El termini per presentar els vídeos ja s’ha obert i es tancarà el proper 11 de novembre. Uns dies més tard, el 29 de novembre, es presentarà públicament el resultat final de l’anunci de Freixenet 2012.

Comentaris