Cinc policies ferits en una baralla amb venedors de top manta a Calafell

alt
02/08/2012 - 11:12h

Cinc agents de la Policia Local de Calafell van resultar ferits, dos dels quals hauran d’estar de baixa laboral un mes, arran d’una baralla en una operació per decomissar més de 400 productes de venda il·legal al top manta. En l’incident, els manters que van enfrontar-se a la policia, dimarts, 31 de juliol, van arribar a fer servir una quinzena d’estaques d’ombrel·les de la platja. Arran d’aquest succés, l’Ajuntament de Calafell, que ha emès un comunicat amb l’associació empresarial Fòrum Calafell, s’ha refermat en la voluntat de continuar lluitant contra la venda il·legal al litoral del municipi. En aquest sentit, la Policia Local ha posat ja cinc denúncies contra compradors de productes falsificats, els quals seran sancionats per la Generalitat.

Arran dels fets de dimarts, val a dir també que la Policia Local de Calafell i els Mossos d’Esquadra han incrementat la vigilància contra els manters. Uns suposats dirigents d’aquest col·lectiu van amenaçar amb l’arribada massiva de venedors a la platja calafellenca. La presència policial, però, va mantenir la situació en una certa normalitat.

Des del consistori calafellenc s’ha volgut remarcar i sensibilitzar a la ciutadania que no col·labori amb les xarxes de venda il·legal i, per tant, s’abstingui de comprar-hi productes que perjudiquen els comerciants que paguen impostos. Alguns veïns, però, van arribar a insultar la policia i fer costat als manters que es van enfrontar als agents.

També et pot interessar

Comentaris