Neixen dues cries de porc vietnamita al parc Aqualeon d’Albinyana

alt
16/07/2012 - 16:34h

El parc Aqualeon d’Albinyana ha vist incrementada la seva fauna amb el naixement de dos petits porcs vietnamites. Els dos nounats, fills d’Homer i Peggy, la simpàtica parella de porcs vietnamites d’Aqualeon, són els primers animals d’aquesta espècie que neixen al parc.

L’entorn favorable, les atencions i les òptimes condicions en què es troben aquests animals, han propiciat la ràpida procreació de la parella, que va arribar a Aqualeon ara fa un any.

Els dos germans, un mascle i una femella, ja acaparen totes les moixaines dels seus cuidadors. Van néixer la nit del 10 de juliol, segons que s’ha fet públic aquest dilluns, dia 16, fan uns 20 centímetres i amb prou feines arriben als 200 grams de pes. Durant els primers dies, els benjamins del parc d’animals d’Albinyana compartiran llar amb la seva mare, la Peggy, ja que durant les primeres setmanes és convenient separar el mascle dels acabats de néixer, perquè s’han donat casos en què han devorat les cries. Els dos petits porcs vietnamites es deslletaran a les cinc setmanes de vida, aproximadament.

Més informació a l’edició impresa del 3d8 d’aquest divendres, dia 20.

També et pot interessar

Comentaris