El Vendrell celebrarà el III Dia de l’Emprenedor

17/05/2012 - 08:11h

Dijous que ve, 24 de maig, tindrà lloc la tercera edició del Dia de l’Emprenedor, un projecte impulsat des de L’Eina Espai Empresarial del Vendrell que aquest any canvia d’escenari i passa a desenvolupar-se a les instal·lacions del Celler Avgvstvs Forvm. Així com es va fer l’any 2011, la jornada coincidirà amb la celebració del tercer aniversari de la Xarxa Emprenedora, un projecte orientat a fomentar la creació de sinèrgies i la col·laboració entre emprenedors. La Xarxa Emprenedora és una iniciativa desenvolupada des de L’Eina Espai Empresarial que compta ja amb un total de 200 empreses associades.

El Dia de l’Emprenedor és una jornada oberta a tot el teixit empresarial del territori i té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i de màxim interès per al col·lectiu d’emprenedors i emprenedores, des d’enfocaments plurals fins a temàtiques innovadores.

L’exposició dels diferents temes tractats es fa des del rigor del coneixement, però tenint molt present el valor que aporta a la jornada l’experiència de les persones que hi intervenen. Així, un dels apartats estarà dedicat a les experiències d’èxit al Vendrell i hi participaran Lax’n’Busto, Roser Oter i Jaume Solé, tres iniciatives empresarials caracteritzades per la seva originalitat i òptims resultats.

Des d’una perspectiva més formativa, Julio López, responsable del Contact Center Consumidor (Màrqueting i Desenvolupament de Negoci) de Caprabo, tractarà el tema del màrqueting en línia, una aproximació als nous recursos i estratègies de gestió comercial a través de la xarxa.

La desmitificació d’alguns tòpics sobre el perfil emprenedor serà tractada per Guillem Perdrix, director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i coautor del llibre Escola d’emprenedors. Descobreix el potencial emprenedor que portes a dins. Com ja s’ha comentat, en aquesta ocasió l’escenari de la jornada seran les instal·lacions del Celler Avgvstvs Forvm, membre de la Xarxa Emprenedora de L’Eina, en el qual s’oferirà als assistents una visita guiada i una degustació dels seus productes. Així mateix, al llarg de tot el dia, les persones interessades podran conèixer l’obra de la ceramista Roser Oter, que exposarà els seus treballs al públic.

A més, la Xarxa Emprendora de L’Eina disposarà d’un punt informatiu i les associacions empresarials ACCID, PIMEC, CIT i CEPTA tindran presència activa durant la jornada.

Tota la informació sobre la jornada i sobre els ponents convidats està disponible al bloc www.diaemprenedor2012.blogspot.com.

També et pot interessar

Comentaris