Un centenar d’empreses participen en la segona edició de la macro networking del Penedès

alt
16/05/2012 - 13:59h

En el marc de la celebració de les Fires de Maig de Vilafranca, l’Ajuntament, a través del Centre Àgora, i Grera.net, la xarxa de negocis on line, han organitzat una macro networking empresarial, amb la participació d’un centenar d’empreses que han pogut realitzar més de 6.000 entrevistes en el transcurs de la jornada.
La sessió va tenir lloc ahir dimarts, a l’Auditori municipal de Vilafranca, amb l’objectiu de treure el màxim profit dels contactes professionals realitzats, optimitzant costos i temps. En un sol dia, els empresaris participants podien conèixer un mínim de 60 altres participants de forma organitzada.

La jornada ha estat oberta pel regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i la regidora i presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, M. Dolors Rius. Joan Manel Montfort va assenyalar que a la jornada de cooperació empresarial s’ha tornat a organitzar després de l’èxit de la primera edició celebrada el 2010. Montfort valorava la importància d’aquest tipus de convocatòries, especialment per a petites empreses del sector serveis, que ha estat el perfil majoritari dels participants, “al 2010 els participants van quedar entusiasmats, perquè es generen contactes importants que poden aprofitar en el seu negoci”. Per la seva banda la presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, M. Dolors Rius, va destacar el marc de les Fires de Maig que acull la jornada, “intentem que les Fires de Maig s’allarguin tota la setmana, també amb jornades com la d’avui que volen motivar el món comercial i empresarial penedesenc”.

La jornada es va celebrar ahir dimarts organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Centre Àgora, i Grera.net, una empresa coneguda com el ‘facebook de les empreses’. Un dels seus responsables, Josep Alberti, va ser l’encarregat de conduir la jornada, que també comptava amb la col•laboració i suport de la Unió Empresarial del Penedès, l’ADEG, la Mancomunitat Penedès Garraf, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Jove Cambra Internacional de Vilafranca i la Diputació de Barcelona.

Comentaris