Èxit en les actuacions dels Falcons a Bordeus

alt
14/05/2012 - 13:08h

El cap de setmana passat, els Falcons de Vilafranca van actuar a Bordeus, convidats pel Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona, com a manifestació cultural representativa de Vilafranca, del Penedès i de Catalunya.
Els Falcons van desplegar un ampli repertori amb les seves figures com l’escala, la pira, la torreta, els pilars de tres, el castell obert, els ventalls,…i el pilar per sota, que va fer arrencar nombrosos aplaudiments entre els assistents.

La Fira de Bordeus, ubicada a la zona comercial, va complir amb l’objectiu de reforçar les accions de promoció de la destinació catalana al mercat francès, un mercat, que segons les dades del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona, integren el grup més nombrós dins el total de visitants europeus (sense incloure Espanya) que escullen les comarques barcelonines per a les seves vacances.

En aquesta ocasió, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat l’encarregat de coordinar aquesta acció i d’acompanyar els Falcons en aquest desplaçament, amb l’objectiu de difondre el ric patrimoni cultural, festiu i folklòric de la nostra ciutat i fomentar la marca enoturismePENEDÈS. S’ha comptat amb la subvenció de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris