Els Falcons de Vilafranca participen aquest cap de setmana a la Fira de Bordeus

alt
08/05/2012 - 10:56h

El Centre de Promoció Turística (CPT) a França de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha convidat als Falcons de Vilafranca a participar de l’acció de promoció turística que es durà a terme a Bordeus aquest proper cap de setmana de l’11 al 13 de maig. El Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat l’encarregat de coordinar aquesta acció i acompanyarà els Falcons en aquest desplaçament, amb l’objectiu de difondre el ric patrimoni cultural, festiu i folklòric de la nostra ciutat i fomentar la marca enoturismePENEDÈS.
Degut a la bona acollida i resultats de les diferents accions dutes a terme dins del marc de l’Any de Catalunya a França 2010-2011, el Centre de Promoció Turística (CPT) a França de l’Agència Catalana de Turisme ha anat organitzant diverses fires, amb l’objectiu de reforçar les accions de promoció de la destinació catalana al mercat francès. Després de Tolosa, Lió i Montpeller, enguany serà la ciutat de Bordeus la que acollirà la fira i, en aquesta ocasió, s’ha convidat els Falcons de Vilafranca com a manifestació cultural representativa del Penedès i Catalunya. De la mateixa manera que durant les darreres edicions, en complement als punts d’informació turística, les animacions culturals, gastronòmiques, musicals i folklòriques seran el cor de l’esdeveniment.
Diputació de Barcelona presentarà l’oferta turística de la província de Barcelona en unes carpes que se situaran en un lloc cèntric de la ciutat. A fi de poder atreure més visitants cap a aquesta Village Catalan, els Falcons faran la seva exhibició. L’expedició falconera actuarà el dissabte, 12 de maig, a les 13h i a les 18h i diumenge, 13 de maig, a les 10 hores.

També et pot interessar

Comentaris