Èxit del desè Gin & Taste de Sant Sadurní

04/05/2012 - 07:16h

Un centenar de persones van participar dissabte a la tarda a la desena master class que organitzaven conjuntament Cal Feru i l’Ateneu Agrícola. El tast, que aquest any es va acompanyar d’altres activitats per complementar-lo, va estar dirigit per un mestre de cerimònies d’excepció, el summiller Xavi Nolla. Nolla va impartir una classe magistral sobre els gintònics, acompanyat pels brand ambassadors de les ginebres participants i també de les tòniques.
Durant la master class, els més petits de la família van poder assistir a un taller infantil on van aprendre a descobrir els gustos i aromes. També van conèixer com preparar divertits combinats de fruites.
Ja a la nit, més de dues-centes persones van assistir a la Gin & Taste Party, que es va celebrar a la mateixa sala de l’Ateneu reconvertida en sala lounge. Els que van participar en aquesta iniciativa van poder tastar desenes de combinacions de gintònic preparades per bartenders professionals repartits en 8 barres. La festa, amenitzada amb música chill-out, es va allargar fins les 3 de la matinada.
Més a la festa
A banda dels actes que es van fer a l’Ateneu Agrícola, també molts comerços de Sant Sadurní es van apuntar a la festa del gintònic engalanant els seus aparadors. Fins i tot els més agosarats van crear productes especials per l’ocasió, com una botifarra o un pastís de gintònic.
També molts restaurants de la vila es van voler apuntar a aquesta singular iniciativa, creant menús especials que es van servir la nit de dissabte, o cedint vals per un àpat que es van sortejar en el transcurs de la festa.

Comentaris