Tallers de reorientació laboral per a persones a l’atur a Sant Sadurní

03/05/2012 - 16:27h

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’ajuntament de Sant Sadurní ha programat uns tallers de reorientació professional destinats a desocupats que necessiten reorientar-se laboralment cap a un nova ocupació. Aquests tallers estan pensats per aquelles persones treballadores en atur que provenen de sectors en crisi i que necessiten reorientar el seu perfil i recerca de feina cap a nous sectors i ocupacions.
Els tallers es duran a terme entre els dies 21 de maig i l’11 de juny de 2012, en horari de 9,30 a 12,30 hores. Les sessions que s’han programat són: ‘Anàlisis del mercat de treball’ (el 21 de miag); ‘Avaluació del perfil psicoprofessional’ (el 22 i 24 de maig); ‘Les tècniques de recerca de feina: millora del currículum i cartes de presentació’ (el 4 de juny); ‘Recursos de recerca de feina: utilització de les vies de recerca de feina’ (el 5 de juny); ‘Contacte amb l’empresa’ (el 7 de juny) i ‘Processos de selecció. Habilitats sociolaborals’ (l’11 de juny).

Els dies 29 de maig i 1 de juny es duran a terme el lliurament informes orientació professional i la devolució de l’itinerari personalitzat a cada participant.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, a l’edifici de l’Índex. Carrer Pompeu Fabra, 34 1r. Telèfon: 93 8913320 (horari informació de 9h a a 13h).
 

Comentaris