La vendrellenca Helena Arribas, escollida novament membre del Comitè Federal del PSOE

07/02/2012 - 11:46h

La vendrellenca Helena Arribas ha estat escollida el cap de setmana passat membre del Comitè Federal del PSOE, el màxim òrgan del partit entre congressos. Arribas ha estat una de les 16 persones del PSC elegides per representar Catalunya al nou Comitè Federal.

Helena Arribas, que ha estat alcaldessa del Vendrell i senadora, ha estat escollida juntament amb Xavier Sabaté membres del Comitè Federal del PSOE en el Congrés que el partit ha celebrat aquest cap de setmana a Sevilla.

Aquests són els únics representants de la demarcació de Tarragona dins del grup de 16 militants que representaran el PSC al nou Comitè Federal.

Helena Arribas ha volgut destacar que: ‘Per mi és un honor i una gran satisfacció poder representar, novament, a tots els militants del PSC en aquest nou Comitè Federal i també, exercir com a ambaixadora del territori penedesenc dins del PSOE, una manera més per transmetre les inquietuds, idees i propostes d’aquesta terra als màxims dirigents del Partit Socialista’.

Cal subratllar que el Comitè Federal és el màxim òrgan del PSOE entre congressos. Xavier Sabaté i Helena Arribas formen part del grup de 16 afiliats del PSC que han estat elegits per formar part d’aquest nou Comitè Federal. La resta de membres del PSC són Carme Chacón, Miquel Iceta, Teresa Cunillera, Maria Badia, Manuel Bustos, Núria Marín, Celestino Corbacho, Daniel Fernández, Gabriel García, Carles Martí, Pepa Celaya, Antoni Balmón, José Zaragoza i Esperança Esteve.

Helena Arribas ja va ser elegida membre del Comitè Federal del PSOE en el 37è Congrés de Madrid d’ara fa quatre anys.

També et pot interessar

Comentaris