El sorteig de la moto Piaggio clou la campanya de Nadal de Som Sant Sadurní

12/01/2012 - 17:01h

El 2366 va ser el número premiat del sorteig de la moto Piaggio Liberty 125 RST, que es va celebrar el dia 5 de gener en el marc de la campanya ‘Som Nadal 2011’, que han organitzat per aquestes festes Som Sant Sadurní i el Patronat de Comerç i Turisme de la vila. I el dilluns dia 9, i ja per tancar definitivament la campanya, es va dur a terme a l’oficina de Som Sant Sadurní el sorteig dels Smart Box i els vals de compra de cinquanta euros, per valor de més de 3.000 euros. Els lots de Nadal ja s’havien sortejat a cada establiment el dia 23 de desembre.
Les butlletes que van prendre part als diferents sortejos les van lliurar durant la campanya a les persones que compraven als comerços associats a Som Sant Sadurní, seguint la dinàmica d’anys anteriors , ja que es tracta d’una campanya de fidelització de funcionament senzill que agrada molt tant als establiments com a clients.

Els números premiats es podran consultar a les botigues adherides i a www.somsantsadurni.com. Els guanyadors hauran de passar a recollir el premi per l’oficina de Som Sant Sadurní situada al carrer Montserrat, 16, abans dels 31 de gener.

Campanya solidària i sostenible
A banda dels regals, la d’enguany ha estat una campanya amb moltes activitats, com el tió solidari en benefici de Qui té a qui? Amics dels discapacitats País del Cava, que va ser un èxit de participació, o el repartiment gratuït de bosses corporatives de paper reutilitzable i sostenible amb el medi ambient, fetes amb paper provinent de la tala de boscos tractats de manera responsable.

Comentaris