L’incivisme als punts verds suposa més de 100.000 euros a l’Ajuntament del Vendrell

12/01/2012 - 14:39h

La manca de civisme dels ciutadans en quant a la gestió dels residus fa que el cost del servei dels punts verds al municipi del Vendrell es vegi incrementat en més de 100.000 euros, segons dades de l’Ajuntament. Encara no fa un any de la instal·lació dels mateixos i la manca de civisme per part dels ciutadans ha fet incrementar el cost del servei de manera exorbitant.

Tal i com afirma el regidor de gestió de residus, Jaume Domingo, “la instal·lació d’aquests punts verds es va dur a terme per tal de facilitar als veïns el poder dipositar aquells residus no aptes per la seva retirada pel servei de recollida convencional ja que el Vendrell no disposa de deixalleria”.

El cost d’aquesta instal·lació va suposar una despesa de gairebé 400.000 euros, els quals s’han vist incrementats per la mala utilització dels ciutadans. Segons Domingo, “la manca de civisme i responsabilitat a l’hora de gestionar bé els residus, suposa un cost addicional de més de 100.000 euros, entre la recollida de poda i runa, al qual ha de fer front l’Ajuntament”.

El regidor de gestió de residus es mostra molt preocupat davant aquesta situació ja que “el fet de no fer les coses bé, suposa un cost important que hem de suportar tots els vendrellencs i vendrellenques”.

Segons Domingo, “la gent ha de saber el que suposa no fer les coses bé i ser conscient que si ho fem de la manera correcta, tots hi sortim guanyant i per tant, tots som responsables de fer-ho bé”.

També et pot interessar

Comentaris