Presentació del nou disc de la Coral Ressò de l’Arboç

21/11/2011 - 14:58h
El proper divendres, dia 25 de novembre, a les 8 de la tarda tindrà lloc a l’Auditori Municipal de l’Arboç l’acte de presentació del nou disc de la Coral Ressò. Es tracta d’un disc de música tradicional catalana enregistrat conjuntament amb cinc corals més: el Cor Mestral de Reus, dirigit per Núria Francino; l’Orfeò Andorrà, dirigit per Josep Puig; la Coral Estel de Gironella, dirigit per Joan Alsina; la Coral Xabel de Gent del Masnou, dirigida per Montserrat Llagostera; i el Cor Estoc de Veus de Mollet del Vallès, dirigit per Ricard Oliver.
El disc, enregistrat el 25 de juny de 2009 al mateix Auditori Municipal que n’acull l’acte de presentació, presenta tres cançons de la Coral Ressò. Sota la magistral direcció d’Argemí Curto, en el disc s’interpreten “Sota l’om” d’Enric Morera, “Cançó del lladre” de Carles Sanz, i “Vinyes verdes” amb música de Josep Maria Torrell i poema de Josep Maria de Segarra.
Aquest nou disc és una iniciativa del Moviment Coral Català, associació que aglutina les entitats corals catalanes. Es dona la circumstància que la presentació d’aquest disc s’havia de dura aterres el mes de novembre de 2009 al Palau de la Música Catalana, però degut al cas Millet es va ajornar.

També et pot interessar

Comentaris