Els verds tanquen el seu millor any amb el sopar de final de temporada

21/11/2011 - 14:06h

 Gairebé 700 persones van omplir la nau de Cal Figarot per tancar la campanya castellera 2011 amb el tradicional sopar de final de temporada. Com sempre va ser un acte molt especial amb l’afegit, enguany, del comiat del tàndem Ferret-Miret després de quatre anys d’èxits.

 

La vetllada va tenir diversos episodis emotius, des de l’inici amb la projecció de les imatges del tres i el quatre de nou folrats simultanis del 2001 fins a l’homenatge anual a la canalla de la colla i el lliurament  dels records per a cadascun dels seus membres,  nombrosíssims, passant pel guardó fidelitat castellera, aquesta vegada per a la colla de grallers Els Vernets, que compleix 30 anys. Capítol a banda, la distinció dels castellers de Soca-rel va reservar els moments més emotius amb el guardó per a Manel Huguet, “Gatsby”, i sobretot per a Montserrat Grau, “Perdiua”.

El president, Miquel Ferret, va destacar que va assumir el càrrec “per ajudar al màxim el David i per retornar a la colla tot el que n’he rebut durant 22 anys”, amb un record agraït per als presidents Just, Mestres, Regull i Cabré. Ferret va repassar també l’activitat que ha portat la colla ben lluny, amb el viatge a l’Índia com a fita destacada.
De la seva banda, David Miret també va adreçar unes paraules de comiat tot repassant els èxits de la temporada, la millor de la història. “El millor encara està per venir i ho veurem amb els nostres ulls. Guanyarem el sisè concurs consecutiu. Només cal seguir treballant i continuar sent com som: gent senzilla, apassionada i molt treballadora”, va dir. “Gràcies per haver confiat en aquest projecte i per haver-me deixat ser el vostre cap de colla”, va afirmar just abans d’acomiadar-se com a màxim responsable tècnic dels Castellers de Vilafranca amb el seu habitual “vaaaa!!!”.

També et pot interessar

Comentaris