Som Sant Sadurní i l’Ajuntament premien la tasca dels empresaris

11/11/2011 - 08:47h

L’entitat comercial Som Sant Sadurní i el Patronat de Turisme i Comerç de la capital del cava organitzen per primera vegada la Nit de l’empresari, una iniciativa que té com a objectiu principal reconèixer la tasca dels empresaris sadurninencs. L’acte es farà el proper 25 de novembre a la Fonda Neus.Segons han explicat des de Som Sant Sadurní, la intenció principal d’aquesta activitat és donar un lloc de trobada a tots els comerciants i empresaris de la capital del cava, així com premiar la tasca que aquests han fet els darrers anys. També s’intentarà que la nova activitat serveixi també com a recolzament de la mateixa associació “som Sant Sadurní”.
Per reconèixer la feina que s’ha fet des dels establiments sadurninencs els darrers anys, durant la celebració està previst que s’entreguin guardons als emprenedors, empresaris i comerciants del municipi. D’una manera més especial, però, es vol reconèixer la tasca a la Continuïtat Empresarial, i premiar tots els negocis de Som Sant Sadurní que tinguin una antiguitat major a 50 anys.

Per fer una llista de tots els candidats que vulguin optar a aquests reconeixements, els establiments que hi estiguin interessats hauran de presentar prèviament una sol·licitud adreçada a Som Sant Sadurní, que poden fer arribar al local del carrer Montserrat número 16. També es pot enviar per correu postal, a través de l’adreça electrònica info@somsantsadurni.com o del fax 938.1830.29. Totes les candidatures s’hauran de fer arribar a l’entitat comercial abans del dia 17 de novembre.

El preu del tiquet per assistir al sopar és de 45euros per persona. És imprescindible la reserva prèvia mitjançant l’ingrés del preu del tiquet al compte del Banc de Sabadell, i posteriorment recollir-lo a la seu de l’entitat Som Sant Sadurní.

Nou catàleg de serveis
A banda dels reconeixements que es volen fer al llarg del sopar, l’acte també servirà a Som Sant Sadurní per presentar en societat el nou catàleg de serveis que ha editat. Aquest té com a objectiu que tots els que en són socis, i els que ho podrien arribar a ser, tinguin fàcilment al seu abast tots els avantatges que obtenen per estar associats a Som Sant Sadurní. Aquesta és la primera vegada que s’edita un llibret d’aquestes característiques.
 

Comentaris