Un incendi destrueix un àtic a Cunit

04/11/2011 - 17:36h

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest divendres al migdia en un incendi que ha destruït totalment un habitatge de Cunit. L’avís del foc ha estat a les 13.24 hores. Un incendi, de causes encara no determinades, ha cremat un àtic d’uns 80 metres quadrats de superfície ubicat al carrer Vendrell, 28. Mentre treballaven els Bombers, i com a mesura preventiva, s’ha hagut d’evacuar tot el bloc; un total de 8 veïns, que han resultat totalment il·lesos.

El foc ha estat controlat a les 13.49 hores i ha destruït totalment el menjador i el rebedor de l’immoble. Dues habitacions, la cuina i el lavabo han quedat gairebé afectats en la seva totalitat. Una tercera habitació ha cremat en un 10%, així com la galeria. Les flames, que també han cremat la paret de la terrassa, han afectat igualment l’arrebossat de la façana de l’edifici al voltant del pis afectat.

El foc no s’ha propagat ni als pisos del costat ni al superior, però la fumera ha ennegrit la caixa de l’escala. A les 16.44 hores s’ha retirat la darrera de les 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat que hi han treballat.

També et pot interessar

Comentaris