400 clients participen al concurs “Sensacions verdes” de Caixa Penedès

alt
04/11/2011 - 09:49h

El concurs “Sensacions Verdes” de Caixa Penedès, organitzat per elaborar el calendari corporatiu de l’entitat per al proper 2012, ja té les vuit fotografies guanyadores. El certamen que es convocava per primera vegada el mes de juliol ha rebut més d’un miler de propostes molt creatives de 390 clients de l’entitat. Caixa Penedès oferirà el seu calendari a unes 145.000 famílies de Catalunya i l’Aragó.
L’objectiu de “Sensacions verdes” ha estat recopilar imatges entre els clients de l’entitat on el protagonista fos el color verd o les sensacions que aquest color pogués despertar. Des de sempre, el verd ha estat el color que ha identificat Caixa Penedès i per això el concurs volia fer referència a aquest color i a tots aquells atributs que, com el futur o l’esperança, s’hi associen, ja que molts d’ells poden relacionar-se a l’entitat.

Els guanyadors

Les vuit imatges guanyadores que il·lustraran el calendari han estat escollides per un jurat format pels membres del comitè de comunicació de Caixa Penedès i pel fotògraf Jordi Elias i han estat les següents: Ana de la Viuda, de Badalona, amb “Nascuts a plena natura”; Marc Freixedas, de Girona, amb “Portes”; Francisco Gallardo, de Cornellà, amb “Sabor intens”; Glòria Gleyal, de Santa Margarida de Montbui, amb “Tocant el verd”; Isabel Herrera, de Vilanova i la Geltrú, amb “Airbel 1”; Susana Julián, de Manlleu, amb “Pentinat per a l’ocasió”; Francesc Leiva, d’Esplugues de Llobregat, amb “Raig de llum”, i Eduard Torà, de Molins de Rei, amb “Sempre hi ha vida”.

Els guanyadors del concurs gaudiran de l’opció de triar articles del catàleg de regals de la campanya de targetes de Caixa Penedès.

També et pot interessar

Comentaris