L’Ajuntament de Cunit signa un conveni de col·laboració amb l’ADEG

alt
28/10/2011 - 11:26h

Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit, i Xavier Cardona, president de l’associació dels empresaris del Penedès i el Garraf, ADEG, han signat un acord de col•laboració que marca una línia de treball conjunta en quatre àmbits molt concrets: formació, orientació, foment de l’ocupació i dinamització econòmica. La conjuntura econòmica i la situació concreta de Cunit han fet créixer de manera important l’atur del municipi. A més, la poca tradició emprenedora i les poques oportunitats laborals han fet posar sobre la taula la urgència d’apostar per dinamitzar el municipi amb accions concretes.

Amb l’acte de signatura d’aquest conveni, les dues institucions oficialitzen una relació de treball conjunt en diferents matèries, aprofitant l’experiència de l’ADEG en àmbits tan diversos com la formació, l’orientació laboral a nous emprenedors, la borsa de treball pensada des del punt de vista la demanda així com també la dinamització de l’economia territorial.

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf compta amb una experiència de més de 20 anys en l’àmbit de la formació contínua i és referent al territori en l’àrea de borsa de treball, caracteritzada per treballar des de la demanda de les empreses i no tant des de l’oferta curricular. A més, l’ADEG és la primera organització empresarial del territori que treballa la dinamització econòmica del territori amb la interrelació, l’organització d’esdeveniments, fires, etc. des dels seus inicis, el 1988.

També et pot interessar

Comentaris