L’èxit de l’enoturisme californià, a Vilafranca

28/10/2011 - 09:32h

L’auditori del Vinseum de Vilafranca acollirà el proper dilluns 14 de novembre la jornada que porta per títol “L’èxit de l’enoturisme a Califòrnia a través de la cooperació dels agents”. Aquesta iniciativa, a la qual es podrà particiapr gratuïtament, permetrà descobrir les claus de l’èxit de l’enoturisme en altres regions vitivinícoles del món, concretament a la de Califòrnia.
Durant la jornada, també es convidarà a reflexionar sobre la importància de la cooperació entre els diferents agents de la indústria (clúster) com a factor clau per potenciar el turisme del vi.
Ponents de prestigi

La Jornada s’obrirà amb la ponència de Paul Wagner, prestigiós expert internacional de màrqueting vinícola i president de l’empresa Balzac Communications (EUA), que aportarà la seva experiència en el desenvolupament de l’enoturisme a Califòrnia.
Al llarg de tot el matí també hi haurà les ponències d’altres experts en la matèria que parlaran sobre la planificació turística en altres regions del món i l’experiència dels clústers.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web http://ie2.feedbackmp.com

Comentaris