Els Mossos d’Esquadra realitzen diversos serveis a Segur i Bellvei

27/10/2011 - 15:54h

Els Mossos d’Esquadra han realitzat diversos serveis per delictes al Baix Penedès, concretament a Segur de Calafell i Bellvei. D’una banda, hi va haver un robatori amb violència a Segur. La víctima, treballadora d’una empresa de missatgeria, va denúnciar un robatori amb intimidació succeït el passat 16 d’octubre. Els autors (dues persones) van fugir amb bicicleta. Després que la víctima cursés la pertinent denúncia, es va realitzar una roda de reconeixement fotogràfica, en la qual la víctima va reconèixer sense cap mena de dubte la fotografia del presumpte delinqüent. Posteriorment agents dels Mossos d’Esquadra van detenir Andres Francisco M.J, de 28 anys i veí del Vendrell, un delinqüent habitual de la zona.

Detingut un conductor ebri a Bellvei

I una patrulla dels Mossos d’Esquadra va ser requerida per assistir un accident de trànsit ocorregut la nit del passat dia 25 d’octubre a la carretera N-340 a l’alçada de Bellvei, en el qual dos vehicles van col·lisionar frontalment. En arribar la patrulla i comprovar l’estat de les persones i els vehicles, va efectuar la prova de detecció alcohòlica als dos conductors implicats i per la posició dels vehicles i les manifestacions preses als conductors es va concloure que un d’ells va realitzar una maniobra de canvi de sentit en un lloc totalment prohibit en el moment que el vehicle contrari circulava en sentit contrari.

De resultes de la prova, el conductor del vehicle que va fer la maniobra prohibida va donar positiu, i fou detingut per conduir un vehicle a motor sota l’efecte de begudes alcohòliques com a presunpte responsable d’un accident de trànsit. El detingut es GiedrusS, de 22 anys i veí de Castellví de la Marca. L’altre conductor implicat fou traslladat a l’Hospital de Vendrell per a la seva exploració.

També et pot interessar

Comentaris