Sant Martí aprova les ordenances fiscals per al 2012 amb una congelació del 97% dels impostos i taxes

alt
25/10/2011 - 16:18h

Dilluns es va celebrar a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca un Ple Municipal Extraordinari per poder sortejar dins del termini establert els membres de les meses electorals per a les Eleccions Generals a celebrar el 20 de novembre. El Consistori va aprofitar el Ple per aprovar la modificació de les ordenances fiscals del 2012.
Per al proper any, es congelen el 97% dels impostos i les taxes, s’abaixa el tipus impositiu de l’IBI equivalent a l’IPC català i s’apuja el servei d’aigües i clavegueres per fer front a les obres de millora de la distribució d’aigua i de la xarxa del clavegueram. En aquestes ordenances fiscals també es va incloure la regulació de la propaganda durant les campanyes electorals al municipi, tant pel que fa al lloc on penjar els cartells com a la realització d’actes públics en espais regulats per la Junta Electoral.
També es va aprovar la darrera modificació de crèdit de l’any, per ajustar i cobrir les partides per poder arribar al final de l’exercici, on s’inclouen tant les subvencions rebudes com les millores a realitzar. D’aquestes cal destacar els 12.000 euros assignats per al manteniment de l’escola, seguint les recomanacions de la direcció del centre, on hi figura la substitució del sostre d’uralita que hi ha al pati de l’escola. En aquest punt, l’alcalde Ramon Carbó es va referir al comunicat que la setmana passada l’AM-CUP va enviar a aquest setmanari tot recomanant-los abans de fer una queixa s’assabentin de com està la situació, ja que és una petició que ja estava acordada. Qualsevol pare que vol expressar la seva opinió ho pot fer a través de l’AMPA, amb qui l’Ajuntament manté una fluida i cordial relació. Per aquest motiu no té massa sentit que els responsables de la CUP diguin que els pares es dirigeixen a ells, quan hi ha mecanismes establerts de comunicació, cosa que ells mateixos semblen ignorar.

També relacionat amb aquest comunicat publicat a El 3 de Vuit, l’Ajuntament vol aclarir que el periodista Jaume Recasens en cap moment es va dirigir a la Regidora de Cultura ni a cap membre de l’Equip de Govern per fer la presentació del seu llibre, sinó que es va oferir a la CUP, prioritzant un acte de partit per damunt d’un acte institucional.

També et pot interessar

Comentaris