Comença a Tarragona el judici per l’assassinat de Carolina Ortiz a Segur de Calafell

18/10/2011 - 14:34h

Aquest dimarts ha començat a Tarragona el judici del que es coneix com el ‘crim de Segur’, que l’agost del 2006 va acabar amb la mort de Carolina Ortiz, de Segur de Calafell, presumptament a mans del seu fill, i el cadàver de la qual no s’ha trobat. La noia que està acusada també de matar la mare de la seva parella -Víctor Alarcón- a Segur de Calafell culpa el fill per aquests fets. Gemma Olària, la noia, sosté que la primera declaració que va prestar, on s’inculpava dels fets, va ser una prova d’amor a l’acusat. Segons Olària, Víctor Alarcón va ser l’autor material de l’homicidi. Segons Olària, va ser l’acusat qui va matar a la seva mare i la va esquarterar. Olària ha assegurat al judici que ella no va agredir a la víctima, ni va presenciar com Alarcón esquarterava la seva mare perquè constantment estava entrant i sortint del pis per anar a comprar productes per netejar-lo. Gemma Olària ha explicat que un cop es van desfer el cos van tornar a casa en tren i van llençar els objectes personals de la víctima a un contenidor proper al lloc dels fets.
Com també ha passat abans amb Víctor Alarcón, la Fiscalia ha denunciat durant el judici que l’acusada ha caigut, durant la declaració d’aquest dimarts, en algunes contradiccions en relació a les afirmacions que va fer en el moment dels fets.
Amb la veu trencada per les llàgrimes, Olària ha assegurat no va subjectar Carolina Ortiz i que no va saber reaccionar davant dels fets. L’acusada ha assegurat que, de tornar a trobar-se en una situació com la viscuda, actuaria de manera molt diferent a com ho va fer a l’agost del 2006.
Olària, que ha donat detalls de com va morir Carolina Ortiz, ha explicat que va canviar la seva primera declaració judicial, on assegurava que ella era l’única responsable dels fets, un cop va saber que Alarcón l’acusava a ella de la mort de la seva mare. Segons ha explicat, un cop va conèixer les declaracions d’Alarcón va decidir explicar ”la veritat perquè no aguantava més”. Olària ha detallat que en la primera declaració va assumir la responsabilitat dels fets com una prova d’amor a l’acusat.
La Fiscalia demana una pena de 20 anys i cinc mesos de presó pels delictes d’assassinat i profanació de cadàver per cada un dels acusats.

També et pot interessar

Comentaris