Comencen les obres de reparació al Pont de Segur de Calafell

18/10/2011 - 14:27h

Aquest dijous comencen les obres al Pont de Segur de Calafell, per reparar el pas de vianants que, des de fa temps, provoca moltes molèsties de sorolls als veïns de la zona. La vorera del pas de vianants que hi ha al Pont de Segur -situat al carrer Carme Desvalls-, està formada per planxes metal.liques que produeixen molt de soroll, cada vegada que els ciutadans en fan ús. A més, els veïns també s’han queixat de la poca seguretat que presenten aquestes plaques, les quals, especialment en dies de pluja, ja han provocat alguns accidents.
Malgrat que al 2009 es van fer obres de reparació de la fixació de les planxes que formen les voreres del pas de vianants, les queixes dels veïns han persistit, i per això l’Ajuntament de Calafell ha decidit tornar a reparar aquest pont, per tal d’acabar definitivament tant amb els sorolls com amb la inseguretat del seu pas de vianants.
El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Calafell, Rafel Solé, afirma que “per a l’equip de govern aquestes eren unes obres prioritàries, ja que per fi es resoldrà una reivindicació de fa molt de temps”, i ha afegit que “és la nostra voluntat seguir millorant dia a dia el municipi”.
En aquest sentit, es realitzaran noves fixacions de les planxes a l’estructura metàl.lica, i es col.locarà una junta de goma, cosa que millorarà el sistema de fixació i n’evitarà el soroll. Així mateix, també es farà un tractament antilliscant, que n’eviti les relliscades. El cost de les obres és de 35.000 euros.
L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha afirmat que “aquestes obres milloraran, sens dubte, l’accés a la zona de la Platja de Segur”.

També et pot interessar

Comentaris